Thursday, April 21, 2011

PRE-LOVED JUBAH

Jubah ni still dalam very2 good condition. Disebabkan  jarang SANGAT pakai, so lebih baik saya pas kan pada yang lain kan? Saya beli ni khas untuk pakai time Raya Haji lepas..
SAIZ: XS
BRAND: FIRST LADY
Wah, saiz xs? mesti kecik ni!
hee..jangan risau...saya yang m/l sizer pun muat. biasanya cutting jubah memang loose =)
Jubah ni tak pernah di alter. So, if rasa terlebih panjang,nak kecilkan or nak buat pinggang..boleh la hantar kedai ye =)

RM20 SOLD
Warna: Putih
Still in perfect condition
::Ada manik di bahagian dada dan tangan::


Sunday, April 17, 2011

SHAWL COMBO

HAI SEMUA..HARI NI SAYA UPLOADKAN SHAWL, TAPI INI SEMUA DALAM BENTUK COMBO. JUST ADD ANOTHER RM6 FOR POSTAGE FEE~
!HAPPY SHOPPING!

 3-IN-1: RM15
Kenapa cam mahal je? hee...jangan panik. Ini disebabkan ada custom made shawl. Shawl ni agak mahal kosnya bergantung pada jenis kain dan kos jahit tepi..custom made shawl ni saya buat sendiri =) 

 3-IN-1: RM15